top of page

Snakkes Son

Sitter i skrivende stund i en minibuss i retning Gardermoen. Kaia sovnet endelig (hun er virkelig i manko på søvn og totalt utav sine vanlige rutiner), så jeg tenkte jeg kunne dele noen bilder fra vakre Son med dere.

Vi ankom hotellet i 8-draget tirsdags kveld, så siden både jeg og Kaia var trøtte etter reisen fra Egersund droppet vi felles middag med de andre. Vi kom oss likevel ikke så tidlig i seng som jeg skulle ønske, men det var ikke noe problem å stå opp dagen etter. Vi våknet nemlig til strålende sol, og det var plutselig sommer jo!


Etter en digg frokost og 3 kopper kaffe (til meg) tok Kaia og Ian en tur i badebassenget på hotellet. Jeg løp meg en tur som sightseeing i den koselige lille byen, og det var så digg at jeg sa Ian måtte gjøre det samme da jeg kom tilbake.


Etter nesten 10km måtte jeg også nærmest løpe gjennom dusjen. Marie bor jo i Oslo, og hun og datteren tok turen til Son for å henge med meg og Kaia. Marie var hjemme i Egersund i sommer, men akkurat da var vi jo i Portugal, så jeg var så glad for at vi fikk litt tid sammen likevel.


I går kveld var vi på en kjempekoselig restaurant med hele gjengen. Maten var kjempegod, men vi måtte droppe ostekaken til dessert (hyl), for da hadde Kaia fått nok. Likevel holdt hun koken hele den lille spaserturen hjem, men sovnet fort når Ian la henne vel fremme på hotellet.


I morges tok vi oss en liten tur til sentrum igjen, før det ble lunch og nå er vi altså straks ved Gardis.


Et relativt kort, men meget fint opphold på Son. We’ll be back!

Snaiks 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page