top of page

Snått, tårer og pre- convention

Tidenes lengste sommerferie er snart over, men før vi drar tilbake til ørkenen er det duket for AFPT Convention 2017! Jeg skal forelese OG holde en treningstime sammen med Ian, og Ian skal holde en til treningstime på egenhånd. Det er jo nå til helgen, og i dagene før får jeg og Ian lov til å være med på pre-convention med flere av foreleserne. I fjor var vi jo med på samme opplegg på Holmsbu, mens i år er det Son spahotell vi bor på. Og fra det jeg har sett så langt kan jeg kjenne at det kan blir okei å henge her ett par dager 🙂

MEN, uansett hvor lang tid vi har hatt hjemme, jeg blir liksom aldri vant til å dra fra mamma og pappa. Vi har jo vært sammen i flere måneder nå, men likevel var det drittrist å ta farvel på Sola i dag. Jeg må bare late som at det ikke er sant at vi ikke skal ses igjen på en stund, og må la være å tenke på hvor fint vi har hatt det i sommer, ellers kunne jeg ha gått rundt og snufset i hele dag.

IMG_9466

Takk for god hjelp og gøy lek i sommer, mormor & morfar ♥

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page