top of page

Småstressa

Litt småstressa om dagen kjenner jeg.. Det er travle dager på jobben, og dagene bare flyr. “To do”- listen blir bare lengre og lengre uten at noe forsvinner fra den, og dersom noen lurte tar det altså ganske mye tid å planlegge ett bryllup. Det hjelper jo ikke akkurat at Ian reiser fra meg ikveld for å være nesten EN UKE I VEGAS på bachelortrip!! Er det mulig!?


Litt kontroll begynner jeg jo å få på disse bryllupsgreiene, men mangler forsatt sko, undertøy og BORDKORT blant annet, og så må jeg virkelig kommet meg til en gullsmed for å få fikset ringen min som har vært for stor helt siden Ian popped the question for snart 2 år siden.


Lurer bare på om det finnes noen gullsmed i Dubai… 😉 *insert obvious joke here*

Later!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page