top of page

Sjokolade til middag liksom

Seriøst folkens.

Jeg er som dere forhåpentligvis vet ikke personen som teller kalorier eller sier nei takk til en sjokoladebit etter frokost, men de siste to ukene har det faktisk gått for langt! I går gled det ned intet mindre enn 240 gram Walters, og det hadde vært ok dersom det ikke var for at eksakt samme sak skjedde dagen før også! Walters Mandler fra Freia er farlige greier ass. Den komboen av søtt og salt gjør det vanskelig (les: umulig) for meg å stoppe, og jeg spiser til det er tomt. Faen ta deg Walter! Det værste (?) er at jeg ikke kjente ett snev av kvalme engang, og det er like før jeg tror det er noe galt med meg.

To dager med for mye sjokolade er jo ikke hele verden, pluss det har jo vært påske og alt det der. Det er bare at jeg har spist utelukkende snop, yoghurtnøtter, sjokolade og brødmat i snart to uker, og det merkes på både bukselinning og energinivå. Og da er det faktisk ikke morsomt lenger! Dessuten smakte jo sjokoladen mye bedre dag 1 en den gjorde i går liksom.

Eller nei, den smakte faktisk like jævla godt i går også, det bare hørtes mer fornuftig ut å si det motsatte.

Anyways, jeg skriver ikke dette for å lette på samvittigheten (jo, kanskje litt), men for å minne meg selv på at nok faktisk får være nok. Kroppen min går glipp av mange viktige næringsstoffer når jeg spiser meg mett på tomme kalorier fra sjokolade, og det er faktisk ikke greit.

Påsken er over folkens! Og takk og pris for det 😉


IMG_5390

XOXO, Candy Queen

7 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page