top of page

Siste trening for i år?!

A1) 4 x 8 strakmark @ 90kg A2) 4 x 3 nøytrale pullups @ 15kg B1) 3 x 8+8 eleverte bulgarske splitt @ 2 x 25kg B2) 3 x 3 nøytrale pullups @ 15kg C1) 2 x 10+10 hofteløft @ 90kg C2) 2 x 3 nøytrale pullups @ 15kg

Vel, siste trening på SHP iallefall. I morgen reiser nemlig jeg og Ian til Vietnam! Vi skal i bryllup til en av Ian’s nærmeste venner, og så blir det nyttårsfeiring og en aldri så liten ferie. Jeg må jo ærlig innrømme at det er litt (les: veldig) trist å måtte reise fra Dubai nå når familien min er på besøk, men jeg får vel være glad for at vi iallefall har fått en fin uke sammen. Og så tenker og håper jeg jo at Vietnam blir ganske kult det også 🙂

I kveld har risengrynsgrøt og Home Alone 2 fått stå for julestemningen- alt for å utsette noe jeg virkelig misliker; å pakke.

Og, jeg er ikke ferdigpakket enda, så jeg får vel runde av her 😉


photo

Ønsker dere en fredelig romjulstid, I’m signing out party people 😀

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page