top of page

Siste dag på Bali

Sitter i skrivende stund og griner i taxien som skal ta oss til flyplassen (seriøst). 10 dager i paradis har kommet til sin slutt, og jeg sitter altså å remjer for at vi har hatt det så fint. Kall det graviditetshormoner eller hva du vil, men tårene triller og jeg kan ikke for det. Vi har jo hatt en så perfekt tur som man kan få, og jeg er både trist for at det er over, men samtidig rørt over hvor heldige vi er. Så jeg skal altså tørke tårene nå. Som Ian så fint trøster meg her ved siden av meg skal vi jo tross alt hjem til Dubai, der mamma og pappa snart kommer på besøk, før det blir norgesferie i august.

Faen. Nå stoppet vi ved ett lyskryss og en liten skitten gutt med verdens lengste øyevipper kom og banket på taxiruta for å tigge om penger. Det hjalp ikke på tårene gitt. Tror jeg trenger noe annet å tenke på, så la meg fortelle dere om dagen vår i stedet.

Vi startet dagen med en siste økt i gymmet, og jeg var klar for pullups igjen. I forigårs fikk bakside lår seg en real gjennomgang, så tunge beinøvelser var utelukket. Jeg supersatte derfor pullups, chins og nøytrale pullups med 1-arms hantelsnatch, thrusters og burpees av alle ting. Da jeg etter de første 20 burpeesene nesten så stjerner innså jeg for n-te gang at den her graviditeten har gjort sitt med kroppen ass! Slik så dagens økt ut:

A1) 4 x 6 pullups A2) 4 x 8+8 1-arms hantelsnatch @ 16kg B1) 4 x 6 chins B2) 4 x 12 thrusters @ 2x16kg C1) 4 x 6 nøytrale pullups C2) 4 x 20 burpees

Etter 10 dager med tilnærmet samme prosedyre på frokostbuffeten (les: omelett + Bircher musli + frukt) skulle man tro at vi var litt leie maten, men i dag smakte den bedre enn noen gang. I motsetning til hva vi pleier å gjøre ellers når vi er på hotell, har vi ikke spist oss stappmette til frokost, og det tror jeg har gjort sitt til hvorfor vi ikke har gått lei.

Siden flyet ikke går før midnatt i kveld fikk vi en hel dag på stranden, og gjett om det var to som nøt solstrålene til det fulle! Eller solstråler får vi jo mer enn nok av i Dubai forsåvidt, den fantastiske temperaturen og luftfuktigheten vi har hatt her er det jeg kommer til å savne.

Da solen begynte å gå ned gikk vi langs stranden i retning Seminyak, og stoppet ved W hotell for å nyte solnedgangen og en biff som var så god at jeg verken hadde trengt saus eller tilbehør. En perfekt avslutning på en ferie som virkelig går ned i minneboken 🙂Bali, du har vært awesome! We’ll be back!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page