Sightseeing i New York

Jeg ligger visst litt etter med bloggingen her, men ville bare vise dere litt stemningsbilder fra dagen vår i går. Etter en kjapp treningsøkt på morgenkvisten (jeg var lys føkkings våken kl 4!) og frokost på Whole Foods (igjen) hoppet vi nemlig på en Big Bus Tour og var ekte turister i ett par timer. Vi endte opp i Soho der vi spiste middag på en superkoselig taco-restaurant anbefalt av en av Ians kunder, og fikk smakt det som må være noe av den beste guacamolen noensinne (#hvaerdetgrønne). Vel hjemme på hotellet klarte jeg å holde meg våken helt til klokken var fem på åtte før jeg sovnet i en haug av sjokolade. Denne gangen hadde jeg iallefall gjort både tannpuss og ansiktsvask 😉


I dag startet vi dagen på Crossfit Union Square med ingen ringere enn Annie freakin Thorisdottir, så jeg får visst slenge opp noen bilder fra det også tenker jeg 😉

XOXO IngerinNewYork

#NewYork

2 views0 comments

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png