top of page

Sightseeing i Bali

I dag har vi vært turister hele dagen, og jammen sa jeg sightseeing!!!

Vi bestilte egentlig bare en sjåfør som skulle ta oss til Ubud for å se The Monkey Forest og noen risåkrer, men han stoppet flere steder på veien så vi fikk sett både wood carving, tempel og kaffe laget av dyrebæsj i tillegg. Han foreslo også at vi skulle kjøre til ett sted med utsikt over den aktive vulkanen Kintamani, og siden vi ikke visste helt hva vi kunne forvente oss, tror jeg vi kan slå fast at vi ble lamslått av utsikten begge to. Det var virkelig helt nydelig, og lunchen smakte ekstra godt på grunn av de fine omgivelsene.

Det har blitt ett par timer i bil i dag, men det var jo så mye gøy å se langs veien så det har vært mye sightseeing bare gjennom bilruten. Vi stoppet for eksempel for å kjøpe hodetabletter til en stk gravid, og da jeg spurte om å få låne toalettet ble jeg vist inn i huset til de som eide apoteket. Dersom jeg noen gang skulle finne på å klage på våre boforhold ba jeg Ian om å minne meg om dette hjemmet. Jeg tror det er det mest primitive huset jeg har vært inne i. Jeg angrer på at jeg ikke la igjen en slunt med penger iallefall som takk for lån av toalettet..

Når det er sagt, selv om flere her på Bali kanskje ikke har så mye penger, så virker de ut til å være svært lykkelige. Jeg vet ikke om jeg kan si det samme om alle rikinger jeg har møtt i Dubai!

Anyways, dagens høydepunkt var uten tvil Monkey Forest, men det må jeg helt enkelt spare til en egen bloggpost. Foreløpig får dere nøye dere med en bildebombe fra resten av det vi har opplevd i dag 😉 Here we go:Bali ass, du leverer 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page