top of page

Siden sist

Siden sist jeg logget inn her har jeg sovet (dog mye mindre enn ønskelig), spist, trent og hengt med Kaia og familie. Ingenting spess å rapportere om med andre ord, men nå gjør jeg en liten recap likevel.

På torsdag droppet jeg trening etter 3 ganske harde økter dagene før, selv om jeg egentlig hadde god anledning til å stikke på gymmen. Mamma og pappa tok nemlig med seg Kaia til Bryne for noen ærend, og i ett lite minutt tenkte jeg på hva i alle dager jeg skulle gjøre uten hverken Kaia eller trening å bruke tiden min på. Jeg kom fort på at jeg kunne rydde og vaske litt, og med lydbok i ørene og ingen forstyrrelser fra noen var det faktisk veldig tilfredsstillende 😉

På fredag ble det trening. En sånn gøy økt som jeg bare fant på der og da. Jeg gjorde blant annet overhead squat for andre gang omtrent siden jeg fikk Kaia, og jeg var stolt over å klare 60kg. Jeg holdt riktig nok på å drite på meg fordi det var så skummelt, men likevel, kry og sånn.


På lørdag hadde jeg egentlig tenkt å bare trene en veldig kjapp økt, men da søskenbarnet mitt Ine Marie og venninnen hennes Stine også troppet opp på gymmet fikk jeg dem til å bli med på quickfixen min. Siden jeg allerede hadde startet ble det dermed en ekstra runde på meg, og så avsluttet vi med 5 runder med 60 sekund på og (kun) 60 sekund av med knebøy. Det høres så lett ut, men med riktig belastning blir det virkelig en killer. Bør testes!


Etter trening og påfyll med mat tok vi turen til en av lekeplassene i nærheten. Mamma tullet og tøyset med Kaia, og det var ekstra god stemning da Kaia traff en liten gutt på hennes alder. De klemte hverandre og holdt i hånd og var dritsøte sammen. Mamma tryllet frem litt nonstop fra ørene deres, og sanket nok mange mormor-poeng.

Etterpå bar det hjem til taco og litt rødvin for uvanlighetens skyld. Taco var godt som vanlig, og vinen smakte nesten litt for godt den 😉


Til tross for hva det kunne se ut som på snap så var ikke alkoholinntaket stort nok til å gi bakrus, det kan jo strengt tatt ikke være noe alternativ når man har små kids som våkner midt i natten, men litt trøtt var jeg jo. Det var forsåvidt Kaia sin skyld, ikke vinen. Fordi jeg hadde glemt sist jeg vasket håret og vi skulle i selskap stakk jeg likevel på gymmet for noen kjappe intervaller, og maaan så digg det var å løpe! Sist jeg løp intervaller var i Sandnes, i styrketreningssko og uten musikk. Nå fikk jeg løpe med gode sko, bra musikk, og på det jeg anser som Rolls Roycen av alle tredemøller. Woodway FTW ass.


Og i går var det duket for feiring av tanten min, eller dadda som jeg kaller henne. Det mangler aldri på noe når vi er hos henne, selskap eller ei, og i går var intet unntak. Smørbrød, kaker, sjokolade og snop. Når jeg tenker meg om er det ikke rart jeg følte meg sterk på trening i dag med den oppkarbingen 😉


Sent i går kom også endelig Ian etter noen dager i Aberdeen og Oslo, og det var en liten frøken som var glad da pappaen lå i sengen i morges kan jeg love. Frua var glad hun også altså, om det skulle være noen tvil 😛 Vi dro på lekeplassen i regnklær (god sommer sa folk!), og da Kaia sov ble det trenings igjen. Denne gang sammen med mitt yngste søskenbarn Ole Tonning. Han ville dog ikke bli med meg å kjøre knebøy, så jeg får prøve å overtale han til det en annen dag.


Puh, dette ble jammen et langt innlegg til meg å være. Kudos til deg om du leste hele greia 😉

Snaiks!

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page