top of page

Siden så mange lurer

..skal jeg dele litt av musikken jeg hører på når jeg løper. Men greia er at jeg ikke har noen egen spilleliste, jeg bare setter på shuffle, og det blir en herlig blanding av nytt og gammelt. Jeg kan derfor ikke dele hele listen (ain’t nobody got time fo dat), men jeg kan i alle fall gi dere de låtene som jeg ofte shuffler meg frem til, eller som har havnet på snap.

Og bare så det er sagt; jeg er altspisende og har ikke noen spesiell musikksmak. Når jeg løper vil jeg høre på noe som er nytt, og/eller noe som gir meg energi. Det kan være alt fra den nyeste Bieber-låten til Run Run Rudolph sangen fra Home Alone som gir meg det lille ekstra kicket. Jeg er ikke kresen foråsirresånn.

 1. Battle for the Beat- District 78

 2. Gold- Kiiara

 3. Outta Your Mind- Lil Jon

 4. My Chick Bad- Ludacris

 5. Cold Water- Major Lazor ft. Justin Bieber & MØ

 6. Na Na Na- My Chemical Romance

 7. Hørrekje te- Pål Rake

 8. Walk This Way- Run DMC

 9. Karma- Alma

 10. Working Class Hero- CeeLo Green

 11. Run Run Run- Junge Junge

 12. Final Song- MØ

 13. Sexual- Neiked

 14. The Greatest- Sia

 15. What You Working With- Gwen Stefani ft. Justin Timberlake


Litt hummer og kanari der altså, men det får i alle fall beina mine til å gå litt raskere 😉

Del gjerne med deg om du har noen tips til sanger jeg bør ha i biblioteket!

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page