top of page

SHP fra topp til tå

Fancy bukser eller hur? Flaks at yndlingsfargen min er SHP-blå 🙂 Jeg vil ha brandingen våres på ALLE treningsklærne mine!!!Kan forresten ikke fatte at jeg lar denne drittmobilen være med på bildene mine! Jeg kjøpte den sommeren 2010 og har vel mer eller mindre vært misfornøyd med den siden. Dårlig batteri, slår seg av uten grunn, henger seg opp og lar meg til tider ikke svare når den ringer. Og det er ikke bare jeg som er misfornøyd, av sikkert 10 stk jeg har pratet med som har samme mobil, er det kun én av dem som har vært fornøyde.. Fæææn, kanskje jeg jinxer den nå ved å disse den i all offentlighet :-S Jeg vil jo ikke at den skal ta helt kvelden heller (det er jo faktisk ganske ok å ha en mobil man ikke trenger å være så redd for..), så pliiis, Experia, don’t you go dyin’ on me!

Anyways, dagens trening blir en repetisjon av mandagens økt med bl.a. frivendinger og markløft- forhåpentligvis med litt tygre vekter på noen av øvelsene! Vi får helt enkelt se hvordan det går. Etter både pizza og sjokolade igår bør jeg iallefall ha karbret opp lagrene mine 😉

Ha en fin lørdag alle 🙂

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page