top of page

#shapeupchallenge

Ladies! Jeg vet flere av dere har kjøpt bladet med yours truly på fremsiden, jeg har nemlig mengder av tags på Instagram som kan bekrefte dette, men nå lurer jeg på om dere har gjort selve challengen som er inni bladet?

Challengen bestod av to treningsøkter som Martin Norum har laget, og utfordringen var at man skulle følge dette opplegget i en måned for å se om man ble sterkere av det. En av grunnene til at øktene ser ut som de gjør er at man skulle kunne gjøre dem uten å ha tilgang til all verdens av treningsutstyr. Med andre ord finnes det jo egentlig ingen unnskyldning for å ikke ha gjort øktene, eller?

Vel, jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har testet selv. Økt A gjorde jeg på hotellet i Stockholm, én gang, og økt B har jeg ikke testet enda. Grunnen til dette er delvis at jeg fikk tak på bladet ganske seint, og delvis for at jeg ikke er flink til å følge planer helt enkelt. Jeg er jo som dere antagelig allerede vet ganske flink til å ta treningen på sparken og å trene det jeg ønsker der og da.

Så, det var mine unnskyldninger 😉 Har dere noen, eller har dere vært flinke og faktisk følgt opplegget?


photo 1

photo 2

Dersom dere har lyst til å teste, men ikke har bladet, så er altså øktene som følger:

ØKT A: A1) 4 x 6 push up A2) 4 x 6-8 omvendt roing i slynge eller stang B1) 3 x 10-20 sep hold hver side av Palloff press B2) 3 x 6 omvendt franskpress med slynge B3) 3 x 12 foroverlent sidehev med strikk

Finisher: utfalls-tabata: 20/10 sek intervaller med utfall bakover

ØKT B: A1) 3 x 6-12 bulgarsk splitbøy A2) 3 x max hold med stir the pot B1) 3 x 10-12 liggende lårcurl med ball B2) 3 x 30 sek farmers walk B3) 3 x 10-12 hip thrust

Finisher: 4 runder av: 12-15 goblet squat, 10 push ups, 100m ro/løp

Hva venter dere på? Denne jenta skal iallefall trene styrke idag! Gleder meg!!! 😀

2 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page