top of page

Se min kjole

Eventuelt se våre kjoler. Da vi var hjemme i Egersund fikk jeg nemlig tilsendt totally matching kjoler til meg og Kaia, så da vi skulle i bursdagsselskap i dag var det ikke vanskelig å velge antrekk for å si det sånn!

Tusen takk @kateandharriet (#gave)
Før det ble bursdagskake og kaffe hos Martha og Hallvard gjorde vi en økt som var så slitsom at jeg absolutt ikke hadde gjennomført om det ikke var for at jeg og Ian gjorde det sammen:

8 (!) runder av 8 knebøy @ 70kg 8 push press @ 40kg 8 nøytrale pullups 8+8 kabel-rotasjon

Det hørtes så lett ut, 4 helt basic øvelser liksom, men det var alt annet enn lett. Planen var egentlig å starte ny runde hvert 5. minutt, men noen (les: Kaia) ble for utålmodig til denslags etter første runde. Dermed ble de resterende rundene gjort i “I go, you go”- stil. Dermed ble pausen litt lengre, og tro meg, det trengtes 😉

Har avsluttet kvelden med Zootopia på skjermen og en hel sjokoladeplate i magen, FYI. Fin kveld om jeg skal få si det selv!

Snaiks!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page