top of page

Scandinavian Health & Performance

Denne helgen er jeg så heldig at jeg skal få delta Nike Blast i Stockholm, så i skrivende stund sitter jeg altså på flyet! Ian har sovnet for lenge siden, men jeg har drukket altfor mye kaffe til at soving blir aktuelt de nærmeste timene.

For å underholde meg selv (..og kanskje dere?) tenkte jeg å forklare litt nærmere hva det faktisk er vi driver med i Dubai. Businessen vår er jo fortsatt bare i oppstartsfasen, men jeg kan i alle fall forklare hvordan det skal bli når vi (forhåpentligvis i mars) er up and running!


Selskapet heter Scandinavian Health & Performance og er en treningsfasilitet der vi skal tilby privat trening, kostholdsveiledning og behandling (bl.a. naprapat, massasje og dryneedeling). Her snakker vi ikke stort konvensjonelt treningssenter med mange maskiner, cardioutstyr og gruppetimer, men et privat treningssenter der man trener alene med personlig trener, såkalt 1-on-1 trening, eller i små semiprivate gruppetimer der maks 4 personer trener om gangen.

Bilder forteller mer enn ord, så her er noen 3D-bilder av hvordan lokalet skal være:


noelunde slik kommer det til å se ut når man går inn døren. Lokalet ligger i 13. etasje 😉resepsjonen der vi også skal ha smoothiebar slik at man lett kan fylle på etter treningen! Innenfor er døren til Ian's kontorbehandlingsrom, vi skal ha to slikelitt av treningsrommet, vi skal ha to slike også. Eller det vil si, det er egentlig ett stort rom som vi deler i to med en skillevegg, slik at vi lett kan gjøre rommet større igjen for semiprivate gruppetimermer av treningsrommet. Maskinen i midten av bildet har jeg egentlig ikke peiling på hva er engang, men for å si det sånn så skal vi ikke ha en slik hos oss 😉


Kostholdsveiledningen er det jeg som har hovedansvaret for. Vårt mål er ikke bare å fortelle kunden om hva man skal spise og ikke spise, men å også hjelpe med den mer praktiske utførelsen av det å endre kostholdet. For mange i Dubai er det vanlig å ha en (eller flere) maids som lager mat, og for eksempel kommer en av mine arbeidsoppgaver å være å dra hjem til folk for å lære maidsene å lage sunn mat. Dette skal jeg faktisk få teste for første gang ganske snart- det kan bli spennende! 🙂

Foreløpig består Scandinavian Health & Performance bare av meg og Ian og vår gode venn Kirby som hjelper til med businessdelen av selskapet. I framtiden håper vi å kunne ansette både flere PT’er og terapeuter. Så til alle naprapater, fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater og personlige trenere- send meg en CV!! 😉


SHP-teamet 🙂


Hvorfor vi valgte å flytte til akkurat Dubai er det jo mange som har spurt om, og jeg er jammen ikke sikker på om jeg har noe konkret svar på det. Det startet vel med at Ian sin far bodde i Abu Dhabi et par år, og vi reiste dermed på en del ferieturer til både Abu Dhabi og Dubai og ble bedre kjent med stedet. Og så er det jo ikke til å legge skjul på at treningsbransjen i Dubai ikke er like bra utviklet som i f.eks. Skandinavia. Det er mye kvantitet her siden nesten hver eneste bygning har et treningsrom, men dessverre mangler det mye på kvaliteten. Og så har vi jo det her med sol og sommer hele året da, men det er noe jeg helt enkelt bare må lære meg å leve med 😉


SHP in the making 😉ja, vi har det gøy 🙂


Edit: nå har vi kommet fram til Stockholm, og jeg skal bare kjapt poste dette innlegget før vi skal kose rompa av oss- ååååå som jeg har gledet meg!

Snaiks 🙂

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page