top of page

Sand, sol og kameler

… pluss 3 andre tullinger jeg aldri har sett før 😉

photo copy 4
photo copy 5

photo copy

photo

Jeg skal ikke gni det for mye inn for dere som er hjemme i Norge og stirrer høsten i blåøyet (er det ett uttrykk eller hørtes det bare bra ut i mitt hode?), men nå er det virkelig gode forhold i Dubai. Både til solings og strandliv, utendørs trening og generelt transportering fra A til B uten bil 😉 Litt mer enn én måned bak i tid og jeg holdt på å krepere på stranda, mens igår var det rett før (bare rett før altså) jeg syntes vinden var litt kjølig da jeg kom opp fra det siste dyppet i vannet.

Det er jo helt rart, men her setter jo folk stort sett pris på at det går mot kjøligere tider. Det er mer folk på stranden og flere folk som velger uteservering fremfor bord innendørs i airconditioning. Men idag ble det ingen strand på meg (stakkaren… 😉 ). Denne frøkna skal nemlig holde foredrag om kosthold på Crossfit Utmost. De arrangerer en ladies only dag, og ville at jeg skulle prate litt om mat for jentene.

Så jeg har istedet hatt en date med macen ved bassenget i 38ende for å pynte litt på powerpointen 😉


photo

Så HALLO- jeg klager altså ikke!!! Jeg har det som the føøkings plom in the egg! 😀

Ha en strålende lørdag! Snaiks

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page