top of page

Same procedure as last year miss Sophie

Det ble intervaller igjen på meg idag! Korsryggen min syter nemlig litt etter  lørdagens crossfittrening, så jeg skippet styrketrening idag også. Vi gjorde jo litt markløft på lørdag, og vektene de har der er i pounds istedet for kilo. Matematikken min svikter litt når det gjelder å konvertere pounds til kilo, så det er omtrent som å løfte i blinde. Jeg har jo ikke peiling på hva jeg løfter! Men det endte jo forsåvidt i en pers tror jeg, da jeg dro opp 107,5 kg fra bakken 4 ganger 😉 At korsryggen har vært vond siden søndag forklarer derimot litt om hvor fin formen var på de løftene

Uansett, dagens intervaller ble samme greie som på mandag: 15 stk 30/30 sek intervaller, derav 5 stk på 17km/t, 5 stk på 17,5km/t og 5 stk på 18km/t. Det var omtrent like slitsomt, men desto gøyere når jeg var ferdig.


I’m  hanging in there 😉

Ha en fortsatt fin onsdagskveld- i Dubai er det leggetid nå! God natt 🙂

2 views0 comments
bottom of page