top of page

Same procedure as last year Miss Sophie

Da vi var i Portugal i fjor hadde jeg mange fine treningsøkter bak huset til svigerfar, og jeg håper ferien blir like bra på treningsfronten i år (minus da jeg nesten ble drept av en hund!). Men i dag gadd jeg ikke finne på noe nytt, så jeg kjørte en av øktene fra i fjor.

Med klessnoren som chinupstativ og en kettlebell gjorde jeg 10 runder av:

5 chins 10 pushups 15 airsquats 20 KB swings

Jeg mener å huske at jeg hadde en 20 kilos KB i fjor, mens i dag fant jeg kun den på 16, men jeg gjorde opp for det med å ha kortere pause. Og så fikk jeg jo besøk av ei lita som ville være med mamma på de to siste rundene, så jeg sier meg fornøyd med økta likevel.


Vi får se hvor lenge den der klessnoren holder ass 😉

Snaiks!

2 views0 comments

コメント


bottom of page