top of page

Søndag

Lørdag er jo søndag i Dubai, og i dag har jeg hatt skikkelig søndagsfølelse. Ian stod opp med Kaia så jeg fikk sove “lenge”, jeg spiste sjokolade til frokost, og da Kaia var på sin andre lur tok jeg til og med frem album og bilder og scrappet litt for gamle dagers skyld. Hvis ikke det får frem søndagsfølelsen så vet ikke jeg!

Da Kaia våknet stakk vi over til SHP for å trene litt. Ian løp intervaller (!), mens jeg gjorde en økt som var så slitsom at jeg hadde lyst til å gi meg etter første runde.

3 runder av: 20 knebøy @ 70kg 10 push press @ 50kg 20 utfall bakover @ 60kg 10 chins
Jeg har gjort samme økt ørten ganger før, men dette var første gang jeg gjorde den med min “vanlige” belastning siden før jeg ble gravid. Og la oss bare si det sånn at jeg har fyllt på godt med sjokolade i kveld også, sånn for å gjøre opp for tort og svie 😉

Snaiks!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page