top of page

Så. Sinnsykt. Gøy.

Treningen i dag var så bra at jeg følte meg litt gladkristen. Altså jeg er jo kristen og tror på Gud og sånt, men dere vet. Litt sånn høy på livet liksom.

Jeg gjorde nemlig frivendinger for første gang på det jeg kan huske, og selv om belastningen var svært mye lavere enn den en gang var, og teknikken skrantet mer enn bare litt, så var det så sinnsykt gøy! Det er visst ikke bare løping som gir runners high gitt!

Jeg må jo legge til at mamma var barnevakt og gikk tur med Kaia mens jeg trente, så jeg hadde fullt fokus på treningen- og Snapchat selvsagt 😉

Håper dere har hatt en fin start på uken. Vi har sett The Holiday, og jeg har spist Kindersjokolade og yogurtnøtter til middag, så vi kan trygt si at min mandag har vært bra i alle fall!

Snaiks

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page