top of page

Så heldig kan man være

Jeg trodde jeg skulle på kino med Ian i dag jeg, men før han stakk ut for å spille golf i formiddag fikk jeg beskjed om at det var endringer i planen, og jeg skulle bli hentet av Anja klokken fire. Jeg skulle i min egen babyshower (noe Ian visstnok ikke skulle ha avslørt), og ble dermed stående å grine litt for meg selv da jeg sminket meg for å gå.

Det var delvis fordi jeg hørte en rørende sang, og delvis fordi jeg nok en gang innså hvor heldig jeg er! Vi har veldig mange gode venner i Dubai, men jeg synes likevel ikke at det er en selvfølge å få en babyshower arrangert liksom. Helt ærlig så trodde jeg ikke at jeg skulle få oppleve det her i Dubai, og det var egentlig helt greit. Så da vi kom frem til den koselige kafeen der venninnene mine allerede satt og ventet, kan vi mildt sagt si at jeg følte meg lykkelig. Lykkelig, heldig, og svært takknemlig for å ha så mange gode mennesker i livet mitt!

Vi spiste kaker og drakk kaffe, og jeg fikk pakke opp nydelige gaver til lille bebis i magen. Jeg har jo egentlig lyst til å vise dere både gaver og det babyshower-dekorerte bordet, men da avslører jeg jo kjønnet på babyen. Og nå når jeg har klart å holde det hemmelig fra sosiale medier så lenge, så går det nesten litt sport i å klare det hele veien i mål liksom. Men på Snapchat (@ingerindubai) kan dere i alle fall få se noen av “unisex”- gavene 😉


Dette er en flaske med “baby-wishes” som venninnene mine gav til lille i magen. Mitt eget ønske for lille bebis er at h*n vokser opp og får like mange gode mennesker i livet sitt som moren har.. ♥ ♥ ♥

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page