top of page

Så enkelt kan det gjøres!

Fant disse bildene på facebook, og de var så oversiktelige å fine at jeg ville bare dele dem med dere. Å spise sunt trenger som dere ser ikke være komplisert eller vanskelig.

Dette er såkalt paleolitisk/steinalderskost, og selv om jeg ikke mener det er absolutt nødvendig å følge denne kosten helt strikt, synes jeg at det er et meget bra utgangspunkt for et sunt kosthold. Ikke misforstå, det er absolutt ingenting feil med å følge denne type kosthold strikt (det består jo tross alt av matvarer som mennesket har spist i flere årtusener), men dersom man av og til spiser litt brød eller ost, trenger jo ikke det være verdens undergang (så lenge det ikke gir ubehag med fordøyelse og lignende selvfølgelig!) En utfordring for mange vil nok være å kutte ned på brødinntaket, men jeg synes det kan være verdt å teste iallefall.


Med disse retningslinjene kan en dagsplan for eksempel se slik ut: Må legge til at dersom jeg hadde lagt denne oversikten selv, hadde jeg nok byttet ut juicen med vann. Eller valgt ferskpresset gulerotjuice (eller en annen grønnsak) i det minste. Utenom det ser det tipp topp ut for mine smaksløker iallefall 🙂


Later! 🙂

1 view0 comments

Comments


bottom of page