top of page

Roadtrip til Oman

Her om dagen måtte jeg og min kompis Kirby på en spontan roadtrip til Oman, og jeg tenkte at jeg ville dele litt bilder med dere for å vise at Dubai ikke bare består av skyskrapere og motorveier.På vei ut av Dubai er det ørken sanddyner så langt øye kan se (ok, det er ikke helt sant, men setningen klang liksom så fint). Litt ørken fikk vi se iallefall:Og når vi kom nærmere Oman så vi til og med fjell! Det er ikke hverdagskost i Dubai 😉


Vi stoppet underveis for å kjøpe minibananer fra en lastebil som solgte frukt langs veien. Koselig 🙂Noen liker store, andre liker små.. Så vi kjøpte litt av hverDet var den minste bananen jeg noen gang har spist. Jeg liker de store bedre!


Okei, og der tror jeg at jeg skal runde av. Dere får unskylde, men klokken er langt over midnatt as we speak, så det forklarer humoren. Burde ha lagt meg for lenge siden, men jeg klarer ikke legge meg for det er en plate med norsk melkesjokolade som ligger her i skapet og roper så høyt på meg! What to do?! 😉


3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page