Ro, ro, ro din båt

Idag har jeg vært lat. Formiddag og ettermiddag ble spendert i en solstol på stranden, mens i hele kveld har jeg ligget strekk ut på sofaen sammen med mannen som fortsatt kjenner seg litt pjuskete. Og nå er vi begge klare for loppekassen; før klokken har slått 11 på en lørdag!

Fikk heldigvis klemt inn litt morgentrim før vi dro til stranden iallefall. Mens jeg ventet på at Martha skulle hente meg (i sin splitter nye BMW Z4 sånn by the way) stakk jeg opp på gymmet i 38.ende og gjorde 4 runder av:

500 m ro 15 burpees med hopp over romaskinen 50 double unders


Tredemøllene i gymmet på huset har lenge vært i ustand, men da jeg varmet opp idag virket den ene som normalt, så jeg ser ikke bort fra at det blir en intervalløkt eller 3 i uka som kommer 😀 Gleder meg!

Ha en fin lørdagskveld, I’m signing out

1 view0 comments

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png