top of page

#reklame

Jeg kan ikke love deg at du får flytte til Dubai og trene arabiske prinsesser som gir deg gaver i form av dyre designervesker dersom du tar PT-utdannelsen til AFPT, men jeg kan garantere deg at du får kunnskap som du aldri kommer til å angre på at du fikk.

Dere som har fulgt med en stund vet at AFPT ligger mitt hjerte nær, hallo, lista er lang på alt det kule jeg har opplevd som følge av at jeg ble PT, men det er ikke bare derfor jeg kan gå god for at AFPT holder det de lover når de sier at “AFPT er stedet de beste møtes”. AFPT har eksistert i 10 år og kunne i starten tilby ett PT-kurs i Oslo. I dag finnes det både mulighet for å ta PT- kurset flere steder i Norge (4. september starter kurset i Stavanger- just sayin’), samt mange andre kurs og fagsamlinger å delta på. Dessuten får man 30 høyskolepoeng av personlig trener utdannelsen. Hvis ikke det viser til kvalitet så vet ikke jeg.

Flinke forelesere, bra opplegg og mange interessante tema. Dersom man er interessert i trening og helse vel og merke 😉 Spesielt PT-utdannelsen er jo gøy uansett om man har tenkt å jobbe som personlig trener eller ikke liksom. Tenk å få lære om hvordan man skal trene for å bli sterk, stor eller smidig. Da studentene som var i Dubai i sommer presenterte sitt hvorfor, var det flere som tok kurset fordi de ville ha kunnskapen for sin egen del, ikke for at de nødvendigvis hadde tenkt å bli PT.

Men altså, jeg kan jo ikke tvinge deg til å ta kurset, jeg bare nevner at jeg ikke tror du vil angre dersom du gjør det 😉


Conventionen som arrangeres i september i år er en fin anledning for deg som vil bli litt bedre kjent med AFPT, men som ikke ennå har klart å ta steget til å hoppe på en av utdannelsene. Du trenger nemlig ikke være personlig trener eller noe sånt for å delta, bare litt ekstra interessert i helse, trening og ernæring. Sjekk her for info om opplegg og påmelding.

Her finnes det du trenger av info om AFPT og kursene de tilbyr. Og send meg en mail på inger@shpdubai.com dersom du vil ha rabattkode som gir 5% avslag i pris 🙂

Er det forresten noen av dere som allerede har tatt noen av AFPT sine kurs?

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page