top of page

Reebok was here

Sist gang jeg fortalte om hvordan Reebok skjemmer oss bort her i Dubai fikk jeg egen tråd på Kvinneguiden.no, så jeg får vel først og fremst understreke at klærne og skoene på bildet under er sponset. Det er bare det at i motsetning til “vanlig” sponsing, der det er en overenstemmelse om at man får noe gratis og f.eks gir litt sosial media-kjærlighet tilbake, sender folkene fra Reebok oss ting sånn helt ut av det blå.

Så jeg var greit overrasket da jeg fikk bildemelding fra Richard på jobb om at det hadde kommet leveranse til oss. Det var (heldigvis) ikke så mye klær som sist gang, men til gjengjeld fikk jeg hele 6 (!) par sko! Det var jo ikke akkurat som at jeg trengte det da, men det ene paret var så fint at jeg måtte ut på løpetur nå i kveldingen bare for å teste de ut. Og faktisk var de både fine og komfortable. ..bare synd de ikke fikk meg til å løpe fortere 😉Og mens vi er inne på sponsing og ting jeg får gratis fordi sånne som dere gidder å følge med på livet mitt (tusen hjertelig takk liksom!), så kan jeg fortelle at jeg ikke har laget mye mat denne uken. Men mer om det i morgen (eller fredag). Da har nemlig jeg og Ian spist råkost fra Essentially i 5 dager 😀 Snaiks!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page