top of page

Rawfood Challenge #spons

Jeg fikk for litt siden spørsmål på Instagram om hvorfor jeg ikke poster bilder av mat lengre. Og grunnen til det er enkel: jeg spiser så ensformig for tiden at det ikke er mye å Instagramme. Det finnes grenser for hvor mange tallerkener med kokte egg jeg kan dele med verden liksom. Men jeg postet altså ett bilde av ett typisk “Inger-måltid” med egg og paprika som svar da.

Dette så min venninne Wiebke fra Essentially UAE, og hun gav oss derfor tilbudet om å gjøre en aldri så liten Rawfood Challenge, dvs, å kun spise rå mat i 5 dager. Essentially skulle fikse maten, alt vi måtte gjøre var å tygge og svelge 😉

Jeg er nesten overveldet av hvor mange henvendelser om ulike sponsinger jeg har fått i det siste, alt fra “Flatbelly-tea” til naturmedisin, og jeg har sagt nei til de aller fleste. Men dette tilbudet var for godt til å avstå. Å slippe å kjøpe og lage mat i en uke? Ja takk!

Jeg var jo selvsagt litt skeptisk til akkurat type mat da. Altså, jeg er jo så langt fra vegetarianer som man kan komme, og dette var i tillegg vegansk, rå mat. Jeg tenkte også på hvordan det hele ville påvirke ammingen. Jeg var redd for at det skulle være for lite mat, eller om det kom til å være matvarer som gav Kaia magevondt.

Så allerede før jeg startet var jeg innstillt på å legge til litt ekstra mat (eggene mine får du aldri!), men Essentiall sier jo selv at det ikke skal være noen diett- målet er å tilføre næring. Dermed hadde jeg ikke dårlig samvittighet for å tilføre litt ekstra næring altså 😉Her er altså eksempel på to dagsrasjoner med mat. Det to første dagene var det aldeles for lite mat for to storspiste sjeler som meg og Ian, men da jeg nevnte dette for Wiebke fikk vi større porsjoner de tre resterende dagene. Men jeg spiste likevel egg da! Og så drakk jeg kaffe. Hallo, Kaia sover bra og alt det der, men jeg er jo relativt nybakt mamma så det må være innafor 😉

Og vet dere, jeg er veldig positivt overrasket! Jeg trodde egentlig det mest var den praktiske delen jeg kom til å sette pris på, å få levert alle måltid på døren liksom, men maten var virkelig god! Jeg er imponert over hvor variert vi har spist denne uken selv med så strikte retningslinjer. Og så føler man seg jo sånn passe sunn når man spiser så mye grønt at det som kommer i do omtrent har samme farge. Grønt altså.

Sorry om det var for mye informasjon, men toalettvaner forteller faktisk mer om helsetilstanden eller man kanskje tror, og la det bare være sagt, helsa har vært bra denne uken 😉

Og mens vi er inne på det, jeg trodde jo så mye råkost skulle påvirke magen (les: fis), men både jeg og Kaia har hatt det helt topp hele uken!

Jeg tar gjerne en uke til med samme opplegg med andre ord, men i kveld, da skal vi spise kjøtt 😉

Ha en fin fredda! Snaiks!

2 views0 comments
bottom of page