top of page

Quickfix med Inger in Dubai #reklame

Som dere antagelig vet til nå er jeg glad i ei litta quickfix på gymmet. Jeg er heller ikke typen som må finne opp hjulet på ny hver gang jeg trener, og har visse standardøkter jeg har kjørt på samme måte, og med samme belastning, i flere år. Jeg liker å ha slike “go-to” økter på dager der jeg ikke gidder å tenke, eller ikke har så mye tid, og tror at det kanskje finnes andre der ute som er interessert i samme greie.

Så, without further adieu, la meg få presentere “Quickfix med Inger in Dubai”:

Quickfix med Inger in Dubai er et 10-ukers online treningsprogram til deg som ønsker korte og effektive økter uten å “binde” deg til et fast treningsprogram. Øktene er “frittstående” i den forstand at de fint kan kombineres med andre treningsformer (cardio/gruppetimer/styrketrening), og passer fint på dager der du har mindre tid, eller helt enkelt ønsker en kjapp økt i gymmet. Aka en quickfix.

Programmet passer nybegynnere såvel som mer treningserfarne da øktene kan tilpasses treningsnivå.

De fleste øktene krever lite utstyr og kan dermed gjøres hjemme om du har litt utstyr tilgjengelig, og samtlige økter er laget med tanke på at de skal være lette å gjennomføre rent praktisk. Alle øktene kan gjøres på ca 30 minutter.

Du vil få 12 ulike økter, samt en mobilitetsrutine og en oppvarmingsrutine som du kan rullere på avhengig av hvor ofte du trener over 10 ukers-perioden.

Som deltager blir du del av en gruppe (privat på Facebook) som følger samme treningsprogram, der vi deler felles informasjon. Facebookgruppa kan også bli brukt til både tips og pepp mellom medlemmene, men det er ikke noe krav at du skal være aktiv på gruppa.

Øktene blir levert og kan loggføres (dette er valgfritt) i en egen treningsapp som viser øvelsene på både video og med tekst. I tillegg til videosnuttene i appen få du en fullstendig forklaringsvideo av hver økt der Ian forklarer og jeg demonstrerer. Appen har en meldingsfunksjon der kommunikasjon (utover FB-gruppa) skjer.

Kosthold er jo kjempeviktig i treningssammenheng, men det er ikke noe spesifikt kostholdsopplegg inkludert. Dette er i hovedsak et treningsopplegg, og vi ønsker at fokus skal være på treningsglede fremfor å f.eks gå opp eller ned i vekt. Samtidig er det jo sånn at for å bli sterkere og å få fremgang med treningen så er det viktig at man spiser næringsrik, og ikke minst, nok mat, så en generell kostholdsveiledning inngår. Vi kan hjelpe med fremgangsmåte dersom man ønsker vektregulering, men dette er ikke noe som vil være hovedfokus når det gjelder oppfølgning.

Du får:

 1. 10 ukers treningsopplegg

 2. 12 stk korte, enkle og effektive treningsøkter

 3. 1 mobilitetsrutine

 4. 1 oppvarmingsrutine

 5. tilgang til treningsapp med video og forklaring av øvelser og program

 6. tilgang til råd og feedback samt motivasjon og støtte som del av lukket Facebookgruppe

 7. generelle kostholdsråd

 8. veiledning og støttematerial for vektreguleringsstrategi (ved ønske)

Pris: 1500 nok

Er du keen? I så fall er neste steg følgende:

 1. Send mail til inger@shpdubai.com merket «Quickfix med Inger in Dubai» med:

 2. Navn

 3. Alder

 4. Bosted

 5. Litt info om deg selv, din treningsbakgrunn og hvorfor du ønsker å delta

 6. Betalingsinformasjon sendes i retur asap

 7. Betal (merk at du ikke er bekreftet som deltager før vi har mottatt betaling)

 8. Legg meg (Inger Houghton) til som venn på Facebook slik at jeg kan adde deg i gruppa

 9. Ved mottatt betaling får du tilgang til appen med treningsprogram og moroa kan starte 😀

Felles oppstart er mandag 16. april men du kan melde deg på når som helst etter det. Bare send meg en mail 😉

Håper du vil være med!

IMG_1331
IMG_1328
IMG_1335
IMG_1332
IMG_1336
IMG_1330
1 view0 comments

Comments


bottom of page