top of page

Quick and simple

Jeg er litt sær når det gjelder å sette opp treningsøkter. Noen ganger tenker jeg nemlig mer på hvordan økten ser ut på papir, enn hva som er hensikten med den. Not good. Men det er kanskje derfor jeg liker overkroppssirkelen så godt. Den er nemlig kjemperyddig på papir. 3 x 10 på hver øvelse (det hadde jo ikke funket med 3 x 8 på en av de liksom!!) og både horisontelle drag og press, samt vertikale drag og press. Jeg liker’e!

Jeg liker jo også at økten ikke tar lang tid å gjennomføre, men at jeg likevel blir godt sliten i bryst, skuldre, rygg og armer etterpå. Jeg kombinerer den gjerne med intervaller, men selv med løping blir den totale tiden brukt i gymmet ikke særlig lang. Det passer bra på travle dager. Hadde det ikke vært for dagens noe rare samtale med en mann som mente det var viktig å opplyse meg om at man ikke burde trene mer enn to øvelser om gangen (!!!), så kunne økten vært gjort på en halvtime maks.

Uansett, etter 3 runder av overkroppssirkelen og en tabatta run var iallefall jeg fornøyd nok til å gi meg for dagen. Imorgen får det bli mer leking med de nye løfteskoa mine! Gleder meg 🙂


Håper dere har hatt en fin mandag!

Snaiks 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Bình luận


bottom of page