Putting my money where my mouth is

Testet sirkeltreningen som Ian hadde som eksempel i foredraget sitt for andre gang idag, og dere, test det selv, det er sliiiitsomt! Jeg lar meg jo vanligvis alltid ta ganske lange pauser, og det skal man liksom ikke i denne økten. Fytti katta altså! Og så hadde jeg litt ekstra vekter på idag, det gjorde jo ikke saken mye bedre!

10 trap bar deadlift @ 90 kg 10 push press @ 35 kg 10 knebøy @ 55 kg 10 pullups m/strikk (!) 10 dips 10 foroverlent ro @ 35 kg

Jeg gjorde bare 3 runder, og burde vel strengt tatt gjort 4, men så hadde jeg jo egentlig ikke tenkt til å trene i det hele tatt idag, så jeg valgte å se på de 3 jeg faktisk gjorde som en bonus! *klappesegselvpåskulderen*Nå sitter jeg midt uti ørkenen på en resturant og blogger og drikker vann fra Voss- helt sprøtt jo! Det er kjempefint her, viser bilder senere!

Snaiks 🙂

#markløft #fettforbrenning #dips #pullups #knebøy #foroverlentro #Sirkeltrening #pushpress

0 views

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png