top of page

Pump it up!

Som jeg har nevnt tidligere driver jeg ikke så ofte med høyrep trening, men kjører mest bare 4-5 repetisjoner og heller litt flere sett når jeg trener til vanlig. Men idag tok jeg og Elisabeth en 10-repetisjoners økt på overkroppen. Det ble et helt naturlig valg å fokusere på overkropp da vi begge såvidt kan gå normalt etter gårdagens økt på bakside lår og rumpe.


ready to pump it up!


Ingen hokus pokus økt. Vi gjorde horisontale og vertikale drag, horisontale og vertikale press og ro. Økten så ut som følgende:

4 runder av: 10 skulderpress 10 hantelpress i skråbenk 10 pullup (m/strikk) 10 dips 10 foroverlent ro

Og her kommer bildene 😉


Vertikalt press eller press over hodet, i dette tilfellet stående skulderpressskulderpress topposisjon- nøytralt grep for skulderens skyld 😉vertikalt press eller press foran kropp, i dette tilfellet skrå hantelpressskrå hantelpress i topposisjonvertikalt drag eller pullup, i dette tilfellet med litt (ganske mye) hjelp av gummistrikkpullup topposisjondipsvertikalt drag eller ro, i dette tilfellet forovelent ro med hantlerforoverlent ro i topposisjon. Kan også gjøres med hodet støttet på en benk eller lignende...så sliten var jeg når vi var klare. Hørte jeg noen si fin holdning? tenkte ikke det nei..


Gøy, men effektiv økt. Vi kjørte øvelsene i sirkel og tok bare pause mellom hvert sett, så pulsen kom opp den også 😉

Snaiks!

2 views0 comments

Comments


bottom of page