top of page

Project Muscle Mass 3.0

Med 13 kilo pluss har jeg jo mitt eget lille “gains- prosjekt” gående, men på jobb arrangerer vi også for tredje gang Project Muscle Mass, og selv om jeg er litt sent ute med å reklamere om dette for dere, tenkte jeg at det kanskje kan være av interesse for noen.

Project Muscle Mass handler jo som ordet tilsier om å øke muskelmassen, og coachingen skjer online slik at dere hjemme i Norge også kan delta. Prosjektet inkluderer 11 uker programmering med 3-4 fullkroppssøkter, kostholdsprogram og ukentlig oppfølging via mail. Du må ha tilgang til et gym med knebøystativ, stang, hantler og pullupsstativ, og være villig til å ta i et tak på gymmet 😉

Prisen er egentlig 2995 dhs, men med den fæle kronekursen som er nå blir jeg jo nesten litt lei meg av å tenke på hvor mye det blir i NOK for dere. I tillegg er det jo på sin plass at dere har en fordel som mine trofaste lesere 😉 Så norsk pris er altså 4000 kr.

Sjekk her for mer informasjon om prosjektet og om hvordan du melder deg på. På den fine hjemmesiden står det at fristen for å melde seg på er i dag, 1. oktober, men dere kan melde dere på i hele neste uke også, og så forskyver vi bare starten litt. Send meg gjerne en mail på inger@shpdubai.com dersom dere har noen spørsmål 🙂

Er det noen som er keen?


SHP Promo Header3
2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page