top of page

Prinsipp

Jeg har få regler når det gjelder min egen trening. Det er evigheter siden jeg har fulgt ett spesifikt treningsprogram, og jeg trener som dere til nå sikkert har forstått mest på gefuhlen. Har jeg lyst til å gjøre tunge knebøy én dag så gjør jeg det, og føler jeg for å løpe en annen så gjør jeg det. Men visse “regler” eller treningsprinsipper har jeg jo.

En av de er at jeg ikke trener dersom jeg absolutt ikke har lyst. Den andre er at jeg ikke lar det gå mer enn 3 dager på rad uten trening. Idag kræsjet de to prinsippene litt for å si det sånn. Jeg hadde ikke sovet mange timene inatt før jeg måtte på jobb å treffe 8 (!) kunder, og hadde derfor mest lyst til å slappe av de to timene jeg ikke hadde kunder midt på dagen. Treningslysten var ikke akkurat pressende for å si det sånn. Men siden jeg var lat da jeg var i Oslo og dagen igår forsvant til reising, hadde jeg jo gått 3 dager uten trening. Og det er helt enkelt ikke ok (dersom jeg ikke er syk eller noe da).

Så etter dagens 4 første kunder downa jeg en kopp kaffe og presset meg til en treningsøkt på eksakt 30 minutter. Jeg satte klokken til å pipe hvert 3. minutt, og det var mitt signal til å gjøre 10 stk RDLs etterfulgt av 10 push press. Og FYF**N så dritt det var! Ja, det var godt å vite da jeg gikk hjem fra jobb ikveld at jeg hadde trent og alt det der, men mens det stod på kjente jeg ingen treningsglede whatsoever!

Moral of the story: ikke driv med tvangstrening. ..og ikke vær lat når du er på helgetur til Oslo 😉


photo

..jeg ville helst ikke dokumentere dagens økt, så dere får heller nøye dere med bilde av min superspreke pappa med ett av sine møter med elevert bulgarsk splittbøy 😉 Gratulerer med farsdagen pappa 🙂


2 views0 comments
bottom of page