top of page

Prinsessen på erten

I går var Kaia på sin aller første photoshoot, bare 6 dager gammel. En venninne tipset meg om å booke dette tidlig, før fødsel liksom, for det er så mye som skjer den første uken og plutselig er ikke lille nyfødt lenger. Jeg hadde så lyst til å ha bilder av henne mens hun er så liten som hun er nå, så jeg er veldig glad for at jeg hørte på det tipset. Jeg gjorde ikke akkurat mye research for å velge fotograf, men nå når jeg har fått sett resultatet kan jeg jo ikke si annet enn at vi valgte rett! Og den der lille jenta vår, fy søren for en tålmodig liten sjel. I nesten to timer holdt vi på, og hun klagde ikke en eneste gang. Herregud som jeg elsker henne!

At jeg ikke er helt rutinert som mamma ennå fant jeg fort ut når jeg måtte amme henne med en gang vi kom frem til fotografen. Jeg hadde jo valgt min egen outfit etter hva jeg tenkte ville være fint på bilde (vi tok noen der jeg og Ian også var med), og ikke tenkt på at det måtte være mulig å slenge ut puppen liksom. Så det endte med at jeg slengte av meg hele kjolen og spradet rundt i undertøyet i stedet da. Sjenert jeg? Aldeles ikke 😉

Vi har allerede fått bildene, og de er så fine alle sammen at det blir vanskelig å velge. Jeg kommer i alle fall ikke til å klare å begrense meg til 10 bilder som var inkludert i pakkeprisen, så dette kan bli en dyr affære. Men so be it, er det noe det er verdt å bruke penger på så er det vel å forevige en tid som dette!
Jeg hadde mange ideer til hvordan jeg ville bildene skulle være, både de av Kaia og de der jeg og Ian også var med, men vi gjorde ingenting av det. Likevel er jeg så fornøyd! Spesielt med bildene der vi var med. Fotografen begynte nemlig bare å ta bilder mens jeg ammet, og derfra ble det bilde etter bilde hvilket gjorde at det hele ble så naturlig.

Jeg gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet, men en screenshot fra fotografens (@rimawphotography) Instagram kan jeg i alle fall dele. Temaet var prinsessen på erten, og jammen fikk vi bekreftet at Kaia er en liten prinsesse- ikke at det noen gang har vært noen tvil altså 😉 I stedet for å sovne hardt rett etter pupp som hun “vanligvis” gjør (kan man si vanligvis når hun har vært ute en uke liksom?), lå hun bare å kikket rundt oppå stabelen av madrasser. Men herregud, det lå jo en ert på størrelse med en tennisball under der, so I don’t blame her 😉


0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page