top of page

Prehab trening i Dubai

Vår gode venn Tommy Lande fra Prehab Trening i Oslo har tatt med seg en gjeng glade nordmenn til Dubai på treningscamp, og i kveld var jeg så heldig som fikk både forelese samt holde en treningstime for den spreke gjengen.

Jeg snakket først om hva man bør og ikke bør gjøre når det kommer til kosthold, og deretter fikk deltakerne kjørt seg på en over middels slitsom crossfitinspirert treningstime. Vi hadde ingen redskaper til rådighet, så jeg fink hjelp av Ian til å sette sammen økten. Og det var jeg glad for da jeg nesten fikk dårlig samvittighet av å se hvor slitne de ble av galskapen- det er jo alltid godt å ha noen å skylde på eller hur 😉

Snille blogglesere fikk jeg også møte, samt flere jenter som jeg føler at jeg kjenner via Instagram. Gøy!


IMG_3130

IMG_3134

IMG_3133

IMG_3132

Nå får dere ha meg unnskyldt, for jeg skal på en føkkings photoshoot (!!) i morgen og trenger en stor dose skjønnhetssøvn!!!

Laters!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page