top of page

Preggo-crossfit vol 2

Suzanne Svanevik postet økten under på Instagram i går, og siden den var graviditetsvennlig (dere vet, sånn i forhold til bekkenløsningssmertene mine), ble det til at jeg screenshottet den for fremtidig bruk. Allerede i morges bestemte jeg meg for å prøve da jeg ville ha en quick fix før stranda.

1000m ro 100 front bøy @ 20kg 800m ro 80 KB sumo deadlift highpull @ 20kg 600m ro 60 push press @ 20kg 400m ro 40 wall balls @ 7kg 200m ro 20 pullups

Vel, det tok meg 36 minutt å komme gjennom, så det kan nok strengt tatt ikke kalles en quick-fix, men kroppen har tydeligvis bare ett gir nå for tiden og det er ikke så mye å gjøre med det. Roing er tungt og ineffektivt ettersom magen gjør at jeg ikke kan bruke beina på samme måte som før, men til gjengjeld var det nesten gøy å gjøre wall balls- en øvelse jeg virkelig hater til vanlig. Mulig det var siden jeg brukte en lettere ball enn jeg pleier, men likevel. Og så må det jo nevnes at Suzanne gjorde økten med 30 kilo, men jeg lot det være nok med bare stangen siden jeg er gravid og greier 😉 Treigt tempo og lette vekter- endorfinene ruste likevel skal jeg love 😀


Nå er vi godt plassert på stranda (same procedure as last Friday) for en siste oppdatering av brunfargen. I morgen går nemlig turen hjem til Norge og jeg kjenner at jeg virkelig gleder meg til frisk, norsk luft her jeg sitter i 46 grader varmt 😉

Ha en fin fredda, snaiks

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page