top of page

Praia do Trafal

Jeg er en “why fix it if it ain’t broken” jente. Det er derfor jeg f.eks alltid lager samme pannekaker til frokost selv om det finnes ca 50 andre oppskrifter å teste. Hvorfor skal jeg teste ut en annen oppskrift når jeg er fornøyd med den jeg har liksom?

Å være fornøyd med det en har er jo for det meste en ganske bra kvalitet å ha tenker jeg, men det gjør jo at man “risikerer” å gå glipp av noe enda bedre. For eksempel når det gjelder strendene her i Portugal. I fjor oppdaget vi stranden Praia do Trafal, og det er omtrent utelukkende den vi har dratt tilbake til siden. På en måte føler jeg vi burde utforske mer, men samtidig er denne stranden midt i blinken for meg. Det tar i underkant av 20 minutt å kjøre dit, den er ren og velstelt, og man kan leie behagelige solsenger uten å bli ruinert. Og det beste av alt; det er lite folk der.

Så, gjett hvor vi var i dag? På Trafal- stranden 😉

Kaia fant seg en portugisisk venninne, så det var velstand for både store og små. Gøy for Kaia som fikk seg en lekekamerat, og gøy for meg og Ian som fikk slappe av litt- hvis det er lov å si 😉

Snaiks!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page