top of page

Posterior chain & 40 pull-ups

Dere som følger meg på Instagram har kanskje lagt merke til en noe lav aktivitet fra min front der de siste dagene. Det, mine venner, skyldes at iPhonen min har vært inne på reperasjon etter at jeg mistet den i gulvet sist uke!!! Jeg plukket den fort opp igjen og tenkte “fjoff, det var flaks, skjermen knuste ikke”. Men så fikk jeg jo ikke mobilen på for pokker! Jeg var seriøst nære på å begynne å grine midt på Carrefouren jo! (..dagligvarehandelen over gata)

Det var en svært traumatisk opplevelse som ble toppet av at jeg hele helgen har måttet være uten min gode  kompanjong. Men idag fikk jeg den altså tilbake, og ser dere ned på meg hvis jeg sier at treningsøkten idag var mye gøyere fordi jeg i pausene kunne stikke innom Instagram og Facebook..?

Uansett, økten var denne gamle kjenningen, nå med litt tyngre vekter:

4×8 strakmark @90kg 4×10 glute ham raise @10kg 2×10+10 hofteløft @100kg

…med 4 pullups @10kg mellom hvert sett.


RDL's with a view :)

RDL’s with a view 🙂nær døden opplevelse etter hofteløft..

nær døden opplevelse etter hofteløft..


Bra slutt på en bra, men annerledes, treningsuke.

Imorgen får det bli mer løping. Men ikke så langt som på fredag. Den slags galskap sparer jeg til helgen 🙂

Later!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page