Posh camping

Partypeople, i natt sov jeg under stjernene. Ute i ørkenen. Jeg opplevde stillhet som jeg ikke har gjort så lenge vi har bodd i Dubai, og jeg ble vekket av en (eller 5!) haner som gol i morges! Det var kort sagt en helt magisk opplevelse som jeg aldri tror vi kommer til å få igjen.

En av Ian’s kunder fyller 40 år i desember, og det var i den anledning han inviterte til det han kalte for “posh camping”. Da vi fikk innbydelsen med kleskode og greier trodde jeg først at han lurte oss, og var helt ærlig litt skeptisk til å troppe opp i gallakjole i ørkenen. Men, jeg pakket med med noen alternativ, og ventet fint til de andre jentene hadde kledd seg før jeg hoppet i finstasen 😉

Jeg kan jo også tillegge at jeg var meget skeptisk til å kjøre i sandynene med den superfine nye bilen vår, men bank i bordet så gikk alt bra- den trenger bare en alvorlig vask inn- og utvendg 😉 Vi kjørte fra Dubai i 2-tiden i går, og klokken 5 var teltene oppe, langbordet (og stoler med duk!) dekket og vinflaskene åpnet. Fra der av var det mat, musikk, bål og god stemning til langt på natt.

Jeg lar bildene tale for seg jeg, men tro meg når jeg sier at dette går ned i minneboken 🙂

I’m signing out. Ha en fin lørdagskveld 🙂

#poshcamping

2 views

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png