top of page

Poppin’ pills..

Det er vel bare å innse, jeg har blitt syk.

Forkjølelse, influensa eller halsbetennelse- ikke vet jeg for jeg har ikke vært syk på evigheter, men jeg har vondt i halsen og ørene, hoster som en kjederøyker og er allment tett i hodet. Det passer IKKE bra! Jeg vil jo være up and running nå når jeg har besøk, og i tillegg startet Crossfit Open idag (kvalifiseringen til Crossfit Games som er omtrent som VM i crossfit!)

Det som derimot passet litt bra var at Ian kom hjem med supert kosttillskudd fra Norge sist helg. Vi har ikke hatt omega-3 tabletter på en evighet. Jeg er en smule skeptisk til kapslene som fås kjøpt her i Dubai, så derfor er det godt å vite at kapslene jeg nå har iallefall er av bra kvalitet. De inneholder ikke like mye omega 3 som de jeg tok før, men heller kvalitet fremfor kvantitet eller hur?


endelig en fiskeolje jeg kan stole på!


I tillegg har det blitt litt overdose av c-vitaminer, og jeg har fått to nye venner: Kleenex og Otrivin. Noen som har noen flere tips til hvordan jeg kan bli frisk raskest mulig? (noe som ikke inkluderer cognac please..)

Ok, nok syting og over til noe helt annet: jeg har kjørt bil idag! HELT ALENE!! Dere som vet hvor crazy trafikken er i Dubai (6 kjørefiler hver vei med en gjennomsnittsfartsgrense på ca 120 km/t) bør ha forståelse for hvor stort dette er for meg og at det er en big enough deal til at jeg blogger om det 😉 Dere andre får bare ta mitt ord for det!


what a rush!! 🙂


Later!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page