top of page

People are awesome!

I natt kom mamma til Dubai! Hun skal være her til nyttår og hjelpe til med lille bebis og greier, og så er det jo ekstra gøy at vi får noen dager sammen før lille kommer, bare vi to liksom. Til jul kommer pappa, storebror og svigermor også, så dette blir bra 🙂

Besøk fra Norge betyr norsk mat i kjøleskapet, og dermed nybakte rundstykker til frokost. Allerede der var dagen komplett for min del, hehe. For å få resten av dagen til å gå (samt kanskje få litt fortgang på greier..?) bestemte vi oss for å dra inn til Mall of the Emirates, og derfra kom vi akkurat, x-antall timer senere. Jeg vet faktisk ikke hvor lenge vi ble, men det føles ut som at klokken er to på natten nå selv om den egentlig “bare” er halv 12. Det ble ikke særlig mye shopping på oss heller egentlig, men vi koste oss likevel.

Mamma har alltid hatt lyst til å dra på hagesenteret som finnes her, så før vi dro på mallen gikk vi innom der. Med en gang vi kom inn døren var det en eldre mann som sa hei, og spurte om jeg skulle få beibi til jul. Jeg svarte at termindato er i morgen, så jeg håpte på action litt før. “Then we have to make sure you leave here with some flowers” sa han, “this is a big occation”. Jeg og mamma forstod vel egentlig ikke helt hva han mente, men smilte fint likevel. Så, riktig nok da vi hadde kikket klart kom mannen bak blomsterdisken over med en nydelig bukett til meg. Sånn versegod liksom. Jeg ble jo helt paff og visste jo knapt hvordan jeg skulle reagere, men at folk er kule, og at jeg er en meget heldig jente, dét er det ingen tvil om 😀


Nå skal jeg krype opp i sengen til Ian, han har allerede vært i drømmeland lenge han. Håper så sinnsykt jeg kan vekke ham i natt og fortelle at det er greier på gang, men det ser ut som jeg bare må smøre meg med deb der berømte tålmodigheten 😉

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page