Partrening & ørkensafari

I dag stod partrening på planen, og som navnet antyder skulle jentene jobbe sammen to og to. Det er 24 deltakere, men ikke alle var med og vi var oddetall, så da måtte jeg jammen engasjere meg jeg også. Shit ass, den økten var ingen wlk in the park, men jeg hadde nok bare godt av å smake min egen medisin 🙂

I ettermiddag har vi vært i ørkenen på ørkensafari. Vi ble kjørt av en villmann i sanddynene, satt på kamel og tok bilder i solnedgangen, før kvelden ble avsluttet med buffet under åpen himmel. Jeg er ikke så veldig kresen på mat, i alle fall ikke når jeg er så sulten som jeg var i kveld, men den der buffeten var ikke noe å skryte av. Hvis det er lov å si. Ellers tror og håper jeg at samtlige hadde en fin ettermiddag med litt “ekte”sand mellom tærne.

Nå må jeg virkelig komme meg i seng. I morgen skal nemlig hele gjengen få boltre seg litt på SHP, så da gjelder det å være fit for fight 🙂

Snaiks!

#treningsreisetilDubai

1 view

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png