Påskeferie?

Nå er det visst påskeferie, men jeg må ærlig innrømme at det ikke er mye påskefølelse hos meg iallefall. Det blir liksom ingen forskjell på årstidene her i Dubai, så det kunne like gjerne vært høst nå for alt jeg vet!


disse søte påskefigurene som søskenbarnet mitt gav meg, hjelper iallefall litt på påskestemningen. Tusen takk Ole Tonning 🙂


Uansett, ferie eller ikke ferie, jobb kaller, og nå står jeg på farten til å dra hjem til en arabisk familie for å lære hushjelpen deres å lage sunn mat! Hallo!? Jeg er jo ingen kokk! Men tydeligvis vil de iallefall ha hjelp til å vite hva som er bra å spise og ikke. Så vi får se hvordan det går..

Wish me luck, jeg tror jeg trenger det!

#påske

0 views

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png