top of page

På flyttefot

Det er en ting jeg ikke har fortalt dere: vi har kjøpt ny leilighet! Grunnen til at jeg ikke har fortalt det før nå er helt enkelt at jeg ikke har våget. Det hele har virket for godt til å være sant, og det har dermed vært best å bare holde kjeft om det. Det tok til og med lang tid før jeg fortalte det til vennene mine liksom!

Vi har kjøpt en splitter ny leilighet med 3 soverom, maids rom, vaskerom, stue og kjøkken. Og tre-fire bad. Til og med en liten walk-in wardrobe! Bygget ligger i enden av Emirates Golf Club, så både jeg og Ian får oppfylt drømmene våre; han får bo på en golfbane, og jeg får vaskerom. It’s a win-win 😀

Vi har to soverom der vi bor nå, og i vanlige fall hadde denne leiligheten vært stor nok for vår lille familie. Men siden vi har så ofte besøk må vi bruke det ekstra soverommet til gjesterom, og det betyr at Kaia fortsatt sover hos oss. Hvilket igjen betyr at hun sover i vår seng mesteparten av natten. La oss bare si det sånn, jeg venter fortsatt på at hun skal sove rundt, men har for lenge siden innsett at det ikke vil skje før hun får ett eget rom å sove på.

Så, rett før sommeren tok vi steget og kjøpte noe større. For å få råd til det måtte vi jo selge den leiligheten vi bor i nå, men det fantastiske var at kjøperen ikke hadde behov for å flytte inn før i november. Dermed slapp vi å styre med å flytte og å finne noe nytt sånn rett før sommerferien, og vi fikk tyne tiden her så lenge som mulig. Greia er nemlig at leiligheten vi har kjøpt ikke er ferdig enda. Den bygges as we speak, men siden prisene stiger så fort leiligheten er klar måtte vi kjøpe den uferdig for å i det hele tatt ha råd.

Leiligheten skal være ferdig i desember, men vi har bodd lenge nok i Dubai til å vite at det ikke kom til å være tilfelle. Jeg hadde forberedt meg på at det skulle bli forsinkelser, og tenkte meg at vi kunne flytte inn i februar eller noe sånt. Men nei. Her om dagen ringte Ian selskapet som står for byggingen, og var vel mildere sjokkert da han fikk beskjed om at leiligheten vår ikke ville bli ferdig før i september 2018. Sep-føkkings-tember!

Det mest utrolige med det hele er nesten at jeg taklet det så bra. Jeg, som totalt ruller ned og blir dritsur bare Ian kjører feil vei når vi skal ut og spise liksom! Men som sagt, jeg følte det hele var for godt til å være sant, så jeg så den vel på en måte komme.

En midlertidig leilighet måtte vi jo uansett hatt, nå blir det bare at vi må bo i den litt lengre enn først antatt. Leilighetsbytte og sånn skjer kjapt i Dubai, så allerede dagen etter at vi fikk vite om forsinkelsen fant vi vår midlertidige leilighet. Den ligger, praktisk nok, i samme bygg som vi allerede bor i, vi skal bare flytte opp noen etasjer. Vi pusset jo opp da vi flyttet inn hit, så det blir en nedgradering når det gjelder kjøkken og ikke minst bad (hallo, rosa fliser og oransje vask, why tho?!), men leiligheten oppe i 24. er større og har mer lagringsplass en den gamle, og dét er så digg det! Kjøperen av vår ville ha alle møblene våre, så i tillegg har vi kunnet kjøpe flunkende ny sofa og seng og alt sånt, noe som definitivt hjelper på stemningen.

På tirsdag klokken 18.00 kommer den nye eieren for å ta over, så helgen har blitt brukt på å kaste, sortere og flytte opp klær og sånt. IKEA i Dubai både leverer og bygger møbler, så akkurat den delen av flyttingen har gått særdeles bra 😉

I morgen fortsetter moroa, så jeg bør komme meg i seng, men her er litt bilder fra vår nye, midlertidige, kåk.


Det blir bra dette!

Gudd nait :-*

1 view0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page