top of page

På en helt vanlig onsdag

Bare to kunder. Hamburger til frokost. Vannmelon til dessert. På en strand. To timer i bikini. Kaffe. Bra og passe slitsom treningsøkt i godt selskap. All-you-can-eat-sushi til middag. Film på lerretet as we speak.

Der har dere min dag kjære lesere. Og om jeg skal få si det selv har det vært en meget bra dag til bare onsdag å være. Det er Eid i Dubai, en feiring i likhet med vår julefeiring, og dermed har både jeg og Ian hatt tilnærmet fri. Med venner på besøk fra Norge ble det naturlig at vi tilbragte fridagen på stranda. Og det beste med det hele? Vi kan gjøre samme greie i morgen også om vi vil 🙂


Nå skal jeg prøve å følge med på filmen her, vi ser Ex Machina, and so far so good tror jeg! Snaiks 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page