top of page

Oppdatering

God fredag og takk for sist! Jeg fikk oppfordring fra selveste Pia Seeberg om å “step-up my blog-game”, og selv om jeg er aldeles for lat til å forbedre denne bloggen, så tenkte jeg at jeg i alle fall kunne komme med en liten oppdatering på hva jeg har gjort siden sist. Det er også noen av dere som har etterlyst mer aktivitet her inne, og siden jeg setter stor pris på det vil jeg gjøre noe med saken.

Jeg fortsetter like gjerne der jeg slapp, på selveste 17. mai. Jeg var som nevnt litt molefonken den dagen over å ikke være i Norge, men vi fikk en veldig fin dag likevel. Kaia koste seg masse, riktignok helt uvitende om hva 17. mai er, men i Sjømannskirken fikk hun leke med andre kids og spise så mye is hun ville, så hun var fornøyd.

På 17. mai startet også Ramadan, og det er ikke få som har kontaktet meg med spørsmål om det går an å feriere i Dubai når det er Ramadan. Det går fortsatt an å reise hit altså, men noen endringer blir det jo. Den største forskjellen er matservering. Fordi muslimene faster er det flere restauranter som holder stengt til solen går ned (og fasten kan brytes), mens de aller fleste holder åpent som vanlig, men dekker til vinduer og sånn slik at man ikke har innsyn. Man kan altså spise på dagtid, men uteservering og å gå rundt på mallen med en kaffe i hånden utgår.

En ting jeg liker svært godt med Ramadan er at alt roes litt ned liksom. F.eks i dag gikk jeg og kikket litt i butikkene mens Kaia sov i vognen, og kjøpesenteret som vanligvis er totalt kaos var nærmest stille og fredelig. Butikkene har ikke lov til å spille musikk, og det er en regel som skulle vært der året rundt spør du meg 😉

For øyeblikket har jeg ikke så mange lokale kunder, men en av de trener fortsatt omtrent som vanlig selv om hun faster. Hun trener hos meg rundt lunch og får så ikke drikke eller spise før solen går ned i 7-tiden. Jeg hadde klart meg uten mat, men fy søren, å ikke få drikke når alle instinkt sier at man bør få i seg væske, det må være utfordrende ass! For å si det sånn så har vi redusert intensiteten på øktene hennes kraftig.

Og apropo jobb, jeg og Ian har fått bli del av en ny treningswebside der man kan trene i sin egen stue med oss på skjermen. Vi har holdt på med det en stund, men nå var vi fått lov til å fortelle om det 😉 Hovedmålgruppen er arabiske kvinner og flere av treningsfilmene er på arabisk. Jeg og Ian tar oss av de engelske, om det skulle være noen tvil.

Jeg forteller selvsagt mer om dette når det er mer å fortelle. Enn så lenge er det bare filming i studio, noe som er litt slitsomt men mest gøy.

Ellers har vi selvsagt vært en del på stranden. Jeg har gått inn for å gå så ofte som mulig før det blir for varmt, og det viste seg å være smart. Kaia har nemlig blitt så trygg i vannet at hun har begynt å freaken svømme! Hun har seriøst utviklet seg så mye de siste ukene, og har gått fra typ “hundesvømming” til litt skikkelige svømmetak innimellom. Hovedsaken er at hun klarer seg i vannet omtrent selv og jeg er så stolt at jeg nesten sprekker!

Foruten litt jobb og strandheng har jeg jo trent, men det visste dere kanskje 😉 Treningsukene har vært random som vanlig med løping og styrke i lett blanding. Jeg får ofte spørsmål om hvor mange løpeøkter versus styrkeøkter jeg har i uken, og greia er at jeg har ingen som helst plan over det. Løping er som regel noe jeg gjør dersom jeg har dårlig(ere) tid, eller om jeg er for støl til å styrketrene, så det kommer helt an på ståa. Folk lurer også på hvor ofte jeg trener, men heller ikke der har jeg noen plan. Jeg tar det jeg får forråsirresånn 😛 Her om dagen var jeg og Kaia på jobb og jeg skulle egentlig ikke trene, men så sa hun “mamma, du træna”, og da hadde jeg vel strengt tatt ikke noe valg. Det ble “ei litta” økt med 100 knebøy, 100 chins og 100 pushups. Takk skarruha liksom!

Uansett, treningen er som før, random og veldig viktig me-time 🙂

Og med det tror jeg at jeg runder av før denne lille oppdateringen blir aldeles for lang. Og kanskje jeg titter innom igjen før midsommer 😉

God helg partypeople,

Snaiks 🙂

7 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page