Once in a blue moon

Jeg vet ikke om det er pga fullmånen som er framme i Dubai, men idag fikk jeg ett spontant innfall om å bake. Det skjer desverre ikke så ofte, men jeg skulle ønske jeg gjorde det oftere. Det gir meg så mye glede!

Siden Ian fyller år imorgen (hipp hurra for verdens beste mann!) ville jeg bake noe til ham. Av oss to er det som regel han som vil være “streng” med kostholdet, så jeg testet ut en sunnere variant av brownies, og en slags nøtte-energibar.
Browniesen har jeg laget en gang før, så den gikk på plankekjøring, mens nøttebarene ble det litt mer kluss med. Til gjengjeld tror jeg de ble veldig gode- jeg har jo selvfølgelig tatt en liten (les: veldig stor) smakebit 😉

Både browniesen og nøttebarene er gluten- og melkefrie. Gi lyd om noen er interresert i oppskrift, så deler jeg gjerne!Nå har klokken passert midnatt, så da er det bare å si HIPPI BURSDAG TUUUUU JUUUU kjære Ian 🙂 🙂 🙂

Han har akkurat gjort ett innhogg på både brownies og nøttebarer, og kan bekrefte at det smakte. Det er jammen gøy å lage mat når det blir satt pris på! God natt fininger, skrives imorgen!

#Baking #brownies #nøtter

1 view0 comments

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png