top of page

On a boat

Først og fremt: tusen takk for helt KONGE tilbakemelding på forrige innlegg. Responsen har jo vært helt rå, og det gjør jo ikke akkurat at jeg gleder meg mindre til å ta fatt på prosjektet! Tanken er oppstart i 2017, så jeg holder dere oppdatert 🙂

Så til dagen i dag. Vi har nemlig vært på båttur- igjen! Og nå har jeg faktisk mistet tellinga på hvor mange ganger vi har gjort det før, for det å leie en yatch ser virkelig ut til å være vår go-to når vi skal ha sosialt samvær med jobben. Med to ganske så ferske teammates, Lise fra Norge, og Alix fra England, er det jo ekstra gøy å kunne vise frem Dubai fra sjøsiden 😀

Det var på grensa til kjølig på ettermiddagen, så Kaia måtte kle på seg når mora frøys, og så mistet jeg den ene tutten til Kaia på sjøen, men ellers hadde vi en herlig dag. Fine gjengen!


Bildene kom visst i motsatt rekkefølge her, men øya går i kryss og jeg må sove (sjøluft ass!), så jeg får fikse det i morgen 🙂

Gudd nait!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page