top of page

Om været og behagelige joggeturer

Selv om det ikke er like brutale grenser mellom årstidene her i Dubai som det er hjemme i Norge, merker jeg stor forskjell på sommer og, la meg kalle det, ikke-sommer. Nå er det ikke sommer lengre, og det er så digg!!

Værforandringen er tydeligst tidlig om morgningen da det nesten kan bli litt kjølig, men kan også vise seg i form av skyer på himmelen i ny og ne. I tillegg blir det mørkt litt tidligere, og sola står ikke like høyt på himmelen. Og så må vi jo ikke glemme en sjelden regnbyge som setter byen på hodet- seriøst, det hender at barn får fri fra skolen dersom det regner, fordi skolene ikke kan handtere vannmassene!

Det jeg liker best med været slik det er nå er at man kan gå fra A til B uten å ha lyst til å dusje etterpå, samt at det går an å sette seg inn i bilen uten å brenne seg på bilbeltespennen eller styret. I tillegg blir det så mye gøyere å gjøre utendørsaktiviteter når temperaturen er litt mildere.

Idag for eksempel var jeg ute på joggetur mellom kl 11 og 12. For 1-2 måneder siden ville det vært selvmord. Det var varmt idag også altså, men jeg løp i skyggen der det gikk an, og hadde ett ganske lavt tempo.


PS! Til deg som ikke har testet å løpe/gå med lydbok ennå- do it! Joggeturen min gikk som en lek idag takket være den psyko eksen til Christian Grey 😉

Laters babe!

0 views0 comments
bottom of page