top of page

Oldest trick in the book

Noen ganger lurer jeg på om jeg i det hele tatt hadde vasket håret dersom jeg ikke hadde vært en sånn som trener. For å vaske håret uten å ha trent først føles som tidenes waste.

Og så lurer jeg noen ganger på om jeg hadde hatt noe å blogge om dersom jeg ikke hadde trent. For i perioder som dette føles det nemlig som at jeg ikke har så mye annet å komme med enn typ “se så flink jeg er til å trene”.

Jeg lurer også av og til på hvor fit jeg kunne vært dersom jeg ikke var så inn i granskauen glad i sjokolade. Jeg er jo relativt fit allerede (hvis det er lov å si), men kunne nok vært hakket fastere i fisken dersom jeg ikke spiste sjokolade som om det var mat liksom. Men det er bare noe jeg lurer på altså. Jeg er på ingen måte klar for å gi opp min daglige dose bare for å få litt mer synlige abs. Det får da finnes grenser.


Satser på at skrivelysten snart er like tilstedeværende som sjokoladesuget. I mellomtiden får jeg bare beklage fraværet. Og takk for at dere forsatt gidder å klikke dere inn her 🙂

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page