top of page

Oh you know, bare kjørte litt knebøy med “The Glute Guy” til frokost jeg da

..og når han i tillegg skryter av både form og treningskapasitet kan man jo ikke annet enn å bli stolt. Fyren (Bret Contreras aka “The Glute Guy”) er forresten så amerikansk som det går an å bli, drikker Pepsi Max mens han trener (fordi han ikke liker vann), og har ingenting i mot å snakke om seg selv. ..sier hun som blogger om livet sitt liksom 😉

Men det sistnevnte gjelder forsåvidt samtlige som er her. Her på Vestlia finnes altså i tillegg Alan Aragon, Eric Helms, Brad Schoenfeld, Menno Henselmans og Nick Tumminello, og dette er folk med mye pondus innen fitnessindustrien som absolutt ikke er redde for å vise hva de står for. I følge Ian har det trolig aldri vært samlet så mange folk med så mye kompetanse i en slik setting før. Joda, flere av disse har kanskje forelest på samme conventions før, men ikke “bodd sammen” på denne måten. Så og sitte ved frokost-, lunch- og middagsbordet med denne gjengen er mildt sagt underholdene.

I dag (og i går også forresten) startet altså dagen med knebøy. Jeg gjorde 10 sett med 10’ere i frontbøy på 60kg, i supersett med 10’ere i skulderpress på 30kg. Jeg startet ny runde hvert 3. minutt, og dermed tok hele greia en halvtime. Kort og godt, men meget slitsomt mens det stod på. De første rundene går liksom bra, og så blir pausene bare kortere og kortere. Men jeg hadde jo allerede imponert the Glute Guy med å si at jeg skulle gjøre 10 runder, så jeg kunne jo liksom ikke gi meg før jeg var i mål heller 😉


IMG_1335

IMG_1336

IMG_1337

Er det forresten innafor å glede seg til frokosten i morgen allerede? Vi får jo både kjempegod lunch og middag her på Vestlia også, men den frokosten ass, fytti som jeg koser meg! I dag hadde de jo til og med Biola som tok meg tilbake til drikkeyoghurt kjøpt på Handelslaget på Undheim med mormor når jeg var 10 år liksom. Åh, lykke 🙂

Vi skal straks ut å klatre i trær (!!!) eller noe sånt, så jeg må gjøre meg klar! Snaiks

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page